2014. január 31., péntek

Sötét oldal.

Reggel mikor felkeltem egyből a kis újdonságra kaptam a fejem. Egy óra. Legalább most már tudni fogom,hogy reggel van-e vagy este. A kis szerkentyű reggeli 09:39-et mutatott. Gondolataimból egy erős fájdalom ébresztett ki. A hasam. Rettentően fájt. Körbenéztem. Reméltem, hogy van valami gyógyszer de nem volt. Kikecmeregtem az ágyamból. Halk léptekkel vettem a konyha felé az irányt. A 'hosszú' út közbe háromszor is meg kellett állnom az elviselhetetlen fájdalom miatt. Lassacskán elértem célomhoz. Kinyitottam a felső polcot. Talált. A kis tál legalján ott bujkált a dobozka amit kerestem. Egy poharat félig megtöltöttem kivettem a dobozból a fájdalomcsillapítót majd bevettem azt. Odaléptem a hűtőhöz és felpakoltam egy csomó mindent. Egyszer van gyereknap. Kijelentésemre halkan kuncogni kezdtem. Hiper-szuper gyorsan elfutottam a szobámig. Ledobtam az ágyra mindent amit elcsórtam. Teától elkezdve egészen a chipsig mindent. Leültem és nekiálltam. Szó szerint zabáltam. Mint egy őrült aki kiskora óta nem evett. 

                                                                           ***

Este fele már szinte minden elfogyott. Egy valamit furcsállta. Se Harry, se Niall. Eljött az én időm. Most vagy soha. Felkaptam magamra egy aránylag nem szakadt ruhát. Ellépkedtem Harry fürdőjéig. Megfésültem a hajam és lófarokba fogtam. Meggyőződtem róla, hogy sehol senki és az ajtó felé indultam... 
Hoppá. Ebből nagy baj lesz. Harry jelent meg az ajtóban. Becsapta az ajtó és felém kezdett el futni. Gyorsan az egyik szobába menekültem. Az ajtónak dőltem és erősen nyomtam azt. 
-Engedj be Diana. Most.
Nem válaszoltam semmit. Ütötte verte szerencsétlen tárgyat. 
Pár percig csinálta még, azután pedig csend lett. Ez a csend se tartott sokáig.
Hirtelen berúgta az ajtót. Repültem az említett tárgy darabjaival együtt. Az egyik sarokba kötöttem ki. Az arcomról a furcsa ízű vér folyt. A lábamat is megsebesítette. Összekuporodtam és a piros folyadékhoz könny is társult. Fejemet lehajtva sírtam. Lépteket hallottam amik egyre hangosabbak lettek.
-Diana.-suttogta a nevem.
-Mondjad Harry mit akarsz?  Az életemet tönkre tenni? Ja, bocs. Azt már sikerült tönkre tenned.
Nem szólt semmit csak megsimította az arcom.
-Te meg mit csinálsz? Ne érj hozzám, hagyj békén.-törtem meg a csendet.
Elhúzta a kezét és dühös képet vágott.
-Gondolom szökni próbáltál.-sóhajtott- És most jönnek a következmények.-arca rejtelmes volt.
-Harry ne csináld. Kérlek. -könyörögtem.
-Elég volt.
Felkapott a kezeibe és valami számomra idegen hely felé vettük az irányt. Kinyitotta az ajtót és ijedtemben felsikítottam. Most már biztos vagyok benne hogy Harry nem az az édes kis göndör hajú srác. Nem nem.  Harry egy könyörtelen gazember. Megvizsgáltam a hely minden zugát. Mindenhol kések, kötelek és fegyverek éktelenkedtek.
Ennek nagyon nem lesz jó vége. Középen egy aprócska szék volt. A göndör ledobott rá. az egyik kezével hátrafeszítette az enyéimet a másikkal pedig egy kötélért nyúlt. Összekötötte őket. Ezt megcsinálta a lábaimmal is majd egy ragasztó szalagot tett a számra.
-Most pedig édesem-kezdett bele- azt fogod átélni amit én. A szenvedést.
Szavai hallatán összerezzentem. Mit akar ez alatt érteni?
Egy kést ragadott meg. Ajkaim felé közelített a tárggyal. Egy kicsiny vágást ejtett rajta. Egy-két csepp vér serkent ki. Gondolataimból aztán az zökkentett ki, hogy kaptam még egy vágást. A kezemen. Sokkal nagyobb és mélyebb volt mint az előző.
Néhány könnycsepp szántott végig az arcomon.
-Remélem most te is átérzed mekkora sebet ejtettél a szívemben.  

Sziasztok először is..Midnight Memories oh oh oh Baby You and Me stumbling in the street singing singing singing oh.
Vevo számlálója megint kiakadt.:D
Másodszor. Gondolom észrevettétek egy kicsit átalakítottam a blogot. Hamarosan új fejléc lesz. Ha tudtok valaki olyant vagy ti szívesen megcsinálnátok írjatok.:) 
Harmadszor pedig Köszönöm a 11 feliratkozónak a kommentelőknek/ bár az előzőhöz nem érkezett emiatt egy kicsit szomorú vagyok/ és a pipálóknak. Nagyon sokat jelentenek ezek nekem. Lehet, hogy  még  a hétvége folyamán megírok egy részt. Addig is Hatalmas ölelés mindenkinek.
Dorina.:)

4 megjegyzés: