2013. december 23., hétfő

Prológus.

Sziasztok. Meghoztam a prológust. Nem egy sablon sztoris blogot akartam így jött az ihlet és nekiláttam ennek.Az első részt 2 feliratkozó után fogom hozni.
Jó olvasást.
Dorina.


Nem gondoltam volna kiskoromban, hogy ilyen helyen fogom végezni az életemet. Mindig egy olyan életre vágytam ahol egy sikeres, okos ember lehetek. Ehelyett 18 évesen még egy nyamvadt érettségim sincs, mivel hogy már lassan két éve egy csöves szoba szerűségű helyiség kellős közepén ülök. Félreértés ne tessék nem vagyok hajléktalan...csak egy lány akit 16 éves korában elrabolt egy igen fontos személy. Az a fontos személy nem más mint Harry. Harry Styles. Akiről mindenki azt hiszi hogy a jó ember aki mindenkinek mindent megtesz. Az szerintem is. Ha annyira 'tökéletes' lenne nem kellene neki egy lány akit éjjel nappal csicskáztathat. Pontosan egy héttel ezelőtt olyan alkalom volt hogy valamit nem akartam megcsinálni és a következménye az lett, hogy két napig a szobába gubbasztottam víz és kaja nélkül. Rettenetesen összetörtem. Ha valaha ki is kerülnék innen...Akkor a világon a legeslegboldogabb ember lennék a földön. Igen hát pont ez a hiba..Csak lennék.Gondolom benned is felmerült a kérdés. Senki sem keresett?
Nem mivel a szüleim egy súlyos autóbalesetben meghaltak. A nagypapámmal éltem együtt aki már 88 éves volt anno. Aztán mikor Harry elrabolt gondoskodott róla hogy a papám azt higgye, én összeköltöztem vele.
Valamennyire igaz..de nem teljesen. Harry bandatársai se tudnak rólam semmit. Ha jönnek próbálni Hazz kulcsra zárja kívűlről az ajtót. Ilyenkor soha nem enged ki. Röviden ennyi lenne a nagy 'életem'.

2 megjegyzés: